Indiferent de câte finanțări ai, tot vrei mai mult. Oamenii au început probabil să simtă lipsa lor constantă din aceeași zi în care primele monede au intrat în uz. În orice caz, oamenii știau să facă talismane și amulete pentru a atrage bani în portofel chiar înainte de apariția facturilor de hârtie. Multe modalități de a atrage bogăția au fost inventate de vechii slavi, nu mai puțin de chinezi, care au început să folosească monedele înaintea multor alte popoare. Magia simplă casnică este destul de accesibilă contemporanilor.
Cinci reguli de aur ale unui om bogat
Deci, toată lumea iubește monedele - dar ce le plac? Există mai multe reguli importante pe care trebuie să înveți să le respecti, altfel nicio amuletă nu va ajuta la atragerea bogăției.
- Banilor îi place să numere. Zicala a apărut cu un motiv. Cei care doresc să-și îmbunătățească bunăstarea financiară ar trebui să se obișnuiască să-și numere numerarul disponibil în fiecare zi, până la cea mai mică monedă.
- Pentru a face acest lucru, va trebui să vă obișnuiți să vă păstrați fondurile în ordine și să nu îndesați monede și bancnote în numeroase buzunare ale hainelor și să uitați de ele. Regula numărul doi este ordinea. Bancnotele trebuie îndreptate cu grijă și pliate una lângă alta, monedele trebuie colectate într-un compartiment special.
- Suma pe care o păstrați cu dvs. pentru cheltuieli ar trebui să fie transportată într-o poșetă sau portofel nou, îngrijit. Nu este atât de important dacă este din piele sau un înlocuitor ieftin; ceea ce este mai important este ordinea și aspectul atractiv.
- În niciun caz nu trebuie să neglijați o schimbare mică sau să refuzați schimbarea într-un magazin dacă a fost oferită în monede. Dacă vrei să mulțumești vânzătorul sau chelnerul cu un bacșiș, le poți oferi schimbul, dar în acest scop, și nu din cauza disprețului pentru monede.
- Nici monedele și nici bancnotele nu trebuie să fie trecute din mână în mână: există riscul de a „culege" energie nefavorabilă. La efectuarea calculelor, acestea sunt așezate pe masă sau ghișeu. Cerșetorilor li se dau monede nu într-o palmă întinsă, ci într-o pălărie sau o cutie. Dacă nu există, este mai bine să vă abțineți de la pomană, pentru a nu o cere singur mai târziu.
Toate aceste reguli se bazează pe tradiții monetare de lungă durată și au fost testate de mai mult de o generație.
Managementul energiei banilor
Totul în lume este strâns interconectat, pătruns de fluxuri de energie care sunt în permanență în mișcare. Energia financiară este o parte integrantă a acestui ciclu. Și o persoană poate învăța să o gestioneze astfel încât afluxul de bogăție să devină mai activ decât fluxul de bani. Este imposibil să blocați complet fluxul financiar și nu este necesar. Tezaurizarea fără minte nu vă va ajuta să vă îmbogățiți, deoarece afluxul și ieșirea sunt interdependente.
Banii pot și trebuie cheltuiți! Dar există o condiție prealabilă: cheltuielile financiare ar trebui să aducă bucurie. Ar trebui să te răsfeți dacă vrei. Expresia „Nu îmi pot permite" ar trebui să dispară pentru totdeauna din lexic. În schimb, ar trebui să te obișnuiești să gândești așa: „Iubesc bogăția și mă bucur de oportunitățile pe care le deschide, iar bogăția mă iubește".
Și banii trebuie împărțiți. Milionarii nu cheltuiesc în zadar sume uriașe de bani în caritate: se plătește frumos. Nu mai puțin eficient este să nu cheltuiești pentru tine, ci pentru bucuria celor dragi. Chiar și cadourile ieftine și emoțiile calde pe care le evocă vor susține fluxurile de energie asociate finanțelor. Starea de bine se va îmbunătăți cu siguranță, pentru că banii vin de bunăvoie acolo unde domnește bucuria și dragostea.
Portofelul - principalul talisman de bani
Puteți face singur talismane pentru a atrage bani în portofel sau le puteți cumpăra. Ambele moduri de a atrage bogăția sunt bune în felul lor. Unele amulete deosebit de puternice necesită activare suplimentară, altele lucrează pe cont propriu, crescând afluxul de energie financiară prin însuși faptul prezenței lor.
Primul talisman care atrage banii este portofelul în sine. După cum am menționat mai sus, nu ar trebui să fie uzat. Ordinea și funcționalitatea fitingurilor este o condiție indispensabilă.
Materialele artificiale sunt destul de acceptabile, dar cea mai bună opțiune este pielea naturală. Culoarea preferată este roșu. Simbolizează bogăția nu numai în cultura slavă, ci și în China și India.
În consecință, containerul ideal pentru bancnote și monede mici este un portofel din piele roșie cu compartimente pentru bancnote de diferite valori. Ar fi bine daca ar fi decorat cu piese metalice galbene. Amuletele speciale de bani vor ajuta la întărirea energiei atractive din punct de vedere financiar a portofelului tău.
Recomandări generale pentru a crea singur amulete de bani
Cei care decid să facă talismane de bani pentru un portofel cu propriile mâini ar trebui să ia în considerare: amuletele nu pot fi făcute și activate la nevoie. Nu ar trebui să ceri Universului fonduri pentru tratarea sau rambursarea datoriilor acumulate. Așa funcționează energia banilor: nevoia o respinge, dar prosperitatea și bucuria atrag bogăția. Acesta este motivul pentru care bogații devin din ce în ce mai bogați, iar săracii cad tot mai adânc în sărăcie. Când turnați talismane financiare, ar trebui să vă gândiți la bucuriile pe care le va aduce bogăția.
Toate talismanele de bani sunt realizate și activate în timpul lunii în creștere. Ele vor deveni și mai eficiente dacă sunt realizate ținând cont de timpul planetar - de exemplu, în ziua și ora lui Jupiter, care gestionează afacerile financiare. Are loc joi, în prima oră după răsărit.
Gândurile sunt materiale. Când activați amulete, ar trebui să vă imaginați cât mai precis posibil beneficiile disponibile pentru cei bogați, dar, în același timp, să vă gândiți la ele nu cu invidie, ci ca și cum ați avea deja totul în mâini.
bani Fiat
Acest puternic talisman „portofel" este adesea menționat în basmele diferitelor națiuni. Dar, spre deosebire de o pălărie invizibilă sau de o față de masă auto-asamblată, există cu adevărat. Mai mult, o poți face singur. Adevărat, funcționează oarecum diferit față de modul în care este descris în basm: nu poți plăti cu el, trebuie doar să-l porți cu tine în portofel.
Pentru a face o monedă irecuperabilă, veți avea nevoie, așa cum este evident din numele amuletei, o monedă și nu una simplă, ci una specială pentru proprietar. De exemplu, ar putea fi o monedă din primul salariu, o rublă aniversară donată, o monedă veche găsită sau orice altă monedă neobișnuită cu istorie.
Pentru monedă se coase o pungă mică, cam de mărimea monedei. Trebuie să fie din material roșu, de preferință bumbac, lână sau in, adică un material natural.
Înainte de a pune moneda în pungă, aceasta ar trebui să fie „scăldat" în lumina Lunii în creștere și apoi rostit într-un mod special. Acest lucru se face cu propriile tale cuvinte. O monedă specială este adusă la buze, ținută în palmele cupe și cerută în liniște ajutor pentru a câștiga bogăție. Cu siguranță trebuie să promiți talismanului că finanțele vor fi folosite spre bine și bucurie. Apoi ar trebui să mulțumiți monedei pentru ajutor, să o ascundeți în punga pregătită și să o legați cu o panglică sau un fir roșu sau auriu. După aceasta, tot ce rămâne este să pui talismanul în portofel și să aștepți efectul monedei fermecate.
Similar unei monede, se creează un alt talisman care are sens similar - așa-numita bancnotă irecuperabilă. Unele surse recomandă utilizarea unui dolar universal pentru a crea această amuletă. Dar majoritatea sunt de acord că moneda locală este cea mai eficientă. Procesul de realizare a unui talisman este același ca pentru o monedă, cu excepția faptului că veți avea nevoie de o geantă puțin mai mare - suficient pentru a încăpea o bancnotă pliată într-un triunghi.
Amulete ale slavilor antici
Strămoșii foloseau nu numai monede, ci și articole de uz casnic simple, disponibile în mod obișnuit, pentru a face talismane financiare. Dar nu toate erau potrivite, ci doar cele care aduceau profit proprietarului. Astfel, un cioban ar putea face o amuletă din lână de oaie, un fermier dintr-o mână de cereale, un tâmplar din lemn. O cantitate mică din produsul „norocos" a fost înfășurată într-o bucată de hârtie roșie și purtată într-o poșetă - un analog al portofelelor moderne. Trebuie precizat că la acea vreme bancnotele de hârtie nu intraseră încă în uz, așa că pentru plățile financiare se foloseau doar monede de diferite valori din cupru, argint și aur.
Pentru a depozita și transporta monede, au folosit genți rezistente - erau numite poșete sau pungi. Erau adesea decorate cu broderii, care puteau transforma portofelul într-o puternică amuletă financiară. Au fost necesare fire roșii. Motivul broderii au fost simboluri norocoase care atrag bogăția: potcoave, spice de porumb, soarele cu raze etc.
Apropo, potcoava este considerată în continuare un simbol al prosperității și al norocului. Desigur, nu îl puteți pune în portofel, dar imaginile în miniatură din metal sunt destul de potrivite pentru asta. Amuletele trebuie să fie rostite în același mod ca și banii fiat pentru a fi activate.
Malachitul este considerată cea mai „banică" piatră. Chiar și bucățile mici neprelucrate din această piatră atrag banii în portofel dacă sunt fermecate în același mod ca monedele și alte amulete financiare. Un pandantiv, mărgele sau o simplă bucată de malachit este ascunsă într-un buzunar secret al portofelului și este purtată în mod constant fără a o scoate afară.
Momeli de bani ale altor națiuni
Dar aceasta este ceea ce locuitorii din alte țări folosesc pentru a atrage bogăția:
- Simbolul celor Cinci Binecuvântări este comun în China. Acesta este un cerc în centrul căruia se află un semn numit Universul Eternității, iar în jurul lui sunt cinci lilieci. În chineză, numele acestor animale este în consonanță cu cuvântul „fericire". Fiecare șoarece reprezintă una dintre binecuvântările: longevitate, bucurie, noroc, sănătate, bogăție.
- Și în China, monedele străvechi rotunde cu un decupaj pătrat în centru sunt folosite ca momeală pentru bani. Astăzi, acestea sunt în mare parte meșteșuguri moderne - monede reale de acest tip au ieșit din circulația financiară în secolul al XI-lea. Unul dintre cele mai cunoscute simboluri Feng Shui, broasca de bani, ține o astfel de monedă în gură.
- Sigiliul lui Solomon atrage bogăția de la evrei și arabi. Este un medalion cu o stea cu șase colțuri, de obicei realizat din metale prețioase, decorat cu simboluri antice.
- Mjolnir, o reprezentare în miniatură a ciocanului lui Thor, este purtat de scandinavi.
- Trifoiul cu patru foi este popular în Europa de Vest. Aceasta poate fi fie o frunză uscată reală, fie imaginea acesteia.
- Scarabele aduc prosperitate egiptenilor. Imaginile gândacilor sunt aplicate pe medalioane și sculptate din piatră. Sunt purtate pe ascuns.
Cum să magnetizezi bogăția
Un alt mod interesant de a face bani talismane într-un portofel implică utilizarea minereului de fier magnetic. Pentru a face un magnet financiar, va trebui să utilizați o bară de fier, o pilă mare sau orice magnet. Veți avea nevoie și de vopsea aurie, într-o cutie sau lichid.
Va fi nevoie de ceva efort pentru a obține niște pilitură de fier folosind o pilă. Nu ai nevoie de mult, este suficient doar un strop. Rumegul trebuie acoperit cu un strat de vopsea aurie și lăsat să se usuce. Apoi ia un magnet. Rasul rezultat se adună pe el și se lasă să magnetizeze timp de 24 de ore, după care sunt colectați într-o pungă mică din țesătură roșie groasă. Astfel de amulete pentru a atrage bani într-un portofel sunt folosite în diferite țări, așa că este imposibil să spunem exact unde au fost inventate. Motivul pentru popularitatea lor este ușurința lor de fabricare și eficiența ridicată.